Jelenlegi hely

Web-, és grafikai oktatás

Valamelyik hasonló oldalon olvastam, hogy az embereknek két dolgot kell tudnunk adni: szeretetet, és tudást. A megfelelő tudás birtokában bármit kitalálhatunk, megalkothatunk. A tudás tehát örök idők óta kísértette az emberiséget a Biblia Évájától, Kopernikuszon vagy Leonardo da Vincin át Neumann Jánosig, vagy Szent Györgyi Albertig. Észre kell vegyük, hogy tudás nélkül nem tudunk érvényesülni, sem az életben, sem a társadalomban. A mi dolgunk, hogy kiválasszuk a tudást. Szerencsére az Internet, az informatika fejlődésével egyre több tudás halmozódhat fel a számítógépek háttértárolóin. Az emberek egyre könnyebben juthatnak információhoz, hogy tudásukat fejlesszék, tökéletesítsék. Az Internetes társadalom és erre szakosodott fórumok, oldalak segítségével még több információt kaphatunk, hiányos ismereteink pótlására. A baj csak az időtényező. Ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelő választ a kérdésünkre, lehet, hogy órákig, napokig, vagy akár hetekig ülhetünk a számítógép előtt, vagy akár a könyvtárban...

Amit kínálunk: személyre szabott oktatás, az Ön igényei szerint

A gyors tudás megszerzésének egyik módszere, ha olyan személy, vagy személyek irányításával tanulhatunk, akiknek a megszerezni kívánt tudás a birtokában van. Igen, ezt a formát úgy hívják, hogy iskola, vagy tanfolyam. A megfelelő személy pedig a tanár, vagy az oktató. Rengeteg cég foglalkozik oktatással, az állami szektortól egészen a borsos magániskolákig. A WEBLECKEK.HU oktatói több éves tanítási és tanfolymavezetési szakértelemmel rendelkeznek az adott területeken.

Az egyéni képzéseket rugalmas időbeosztással, személyre szabva, a megrendelő igénye szerint tartjuk. Megrendelhető témakörcsomagjaink segítségével a hallgató kizárólag a számára szükséges tudásanyagot sajátíthatja el, az oktató felügyelete mellett. Az időbeosztás rugalmas, a hallgató tempójától függ; heti egy, vagy heti több alkalom is lehetséges. Oktatónk az Ön által megadott helyen és időben "házhoz viszi" az anyagot, így a hallgató a saját környezetében, a saját gépén, a saját szoftverén tud tanulni. Egy alkalom minimálisan 2x45 perces.

Csoportos oktatásra is van lehetőség?

Igen, induló csomagjainkról weboldalunkon tájékozódhat. Vállalati megrendelés esetén a képzés megrendelhető a vállalat telephelyére, vagy a cég által kijelölt helyszínre. Csoportos megrendelés esetén árainkból kedvezményt adunk, maximális létszám 12 fő. A szükséges szoftvereket az általunk meghirdetett képzések idején és helyén biztosítjuk. Bármilyen elektronikus, vagy papíralapú jegyzetet szintén oktatónk biztosít a hallgatóknak, ez szolgáltatásunk részét képezi, semminemű külön tankönyvre, vagy segédeszközre nincs szükség.

Milyen eredményt tudok felmutatni a képzés elvégzése után?

Elsősorban a tudását. Személyre szabott tananyagunk és tapasztalt oktatóink segítségével igyekszünk a legtöbbet kihozni a hallgató lehetőségeiből, képességeiből. Minden egyes csomag egy vizsgamunkával zárul, ennek alapján a hallgató, illetve a megrendelő felmérheti a megszerzett tudás minőségét. A vizsga értékelését csapatunk végzi, eredményéről és a csomag sikeres elvégzéséről a hallgató egy WEBLECKEK.HU oklevelet kap.

Rengeteg tanfolyam lehetőség van, melyiket válasszam?

Kétféle képzés létezik, az államilag finanszírozott, és az államilag nem finanszírozott. Az előbbi előnye, hogy kevesebbe kerül, itt tudnunk kell, hogy a különbözetet az állam fizeti ki általában a képző intézménynek. Sajnos a munkaerő központok csak ezeket támogatják, ebben az esetben nem választhatunk mást, csak az ilyen iskolák képzéseit. Ezek a képzések általában közepes óraszámban folynak, nagyobb csoportok is előfordulhatnak, módszerük nem igazán személyre szabott. A képzés mellett a tényleges tudás elsajátításához több otthoni gyakorlás, tanulásra fordított idő szükséges. Nagy előnye, hogy a végén OKJ-s bizonyítványt kapunk, ami gyakorlatilag egy új szakképesítést jelent. Ezek a képesítések jól mutatnak az önéletrajzban, de sajnos nem mindig van használható tudás mögöttük.

Ez utóbbi elmondható ugyan a magáncégek által tartott, államilag nem finanszírozott képzésekre is, viszont itt azért az a tapasztalatom, hogy az itt végzett hallgatók tudása nagyobb arányban megmarad. Ha logikusan gondolkodunk, egyszerűen a képzés borsos ára miatt a jelentkezők jobban szelektálódnak, az adott témára érdeklődők gyakran magasabb induló tudással és motivációval rendelkeznek a képzés folyamán. Ez utóbbi már csak az ár miatt is logikus. Ilyen tanfolyamokat általában érdemes a szoftverkészítő cégek hivatalos képzései közül választani, biztosítva ezzel magunknak a hozzáértést és a szakértelmet. Egy nagy szoftvergyártó cég csak minősített oktatókkal, saját tematikával dolgozik. Többnyire az ilyen képzések végén a gyártó cég által kapott minősítést kapunk az OKJ helyett, vagy mellé, mely a gazdasági életben sokat érhet.

Lehetőségként ide sorolnám az Internetes távoktatási lehetőségeket. Nem egy nagy csomagküldő oktatócég található hazai viszonylatban is, nyelvoktatástól, a fotó, vagy billentyűshangszer ismeretekig. Ezek a módszerek a webleckékhez hasonlóan rugalmasak, egyéni időbeosztást és sebességet tesznek lehetővé.

A WEBLECKEK.HU-n lehetőség van távoktatásra is?

Igen, oldalainkra folyamatosan készülnek a tananyagok, melyeket a megfelelő menüben a megfelelő jogosultsággal felhasználóink elérhetnek.

A távoktatási módszert azoknak ajánljuk, akik képesek nagy mennyiségű írott információból figyelmesen végighaladni az általunk megadott leckék példáin. Webleckéink gyakorlatilag olyan, ún. tutorialok (lépésenkénti leírások), melyeknek segítségével a hallgató képes bizonyos konkrét feladatokat a gép előtt megoldani. Az ilyen módszerrel tanulók az esetleges hibákat, javításokat csak a konzultáció alkalmával kapják meg, és nem azonnal. Ezt a módszert a kitartó, és figyelmes tanulni vágyóknak ajánljuk.

Az oldalt karbantartja: WEBLECKEK.HU © 2010-2017. Minden jog fenntartva!