Jelenlegi hely

REFERENCIÁK


Dzsunzi Music Bt - zenekar oldalai

A Dzsunzi Music Baráti Társaság egy dinamikusan fejlődő, fiatalos rockzenekar, akik már az ország számos pontján koncerteztek. A Rock FM rádióban is hallhatjuk a dalaikat. Weboldalaikon saját dalokkal, aktuális fellépésekkel, hírekkel, fotókkal és videókkal, cikkekkel jelentkeznek.

Oldalaik Drupal 7 tartalom kezelő rendszerrel működnek reszponzív megjelenítéssel, a grafika és az oldal megjelenése egyaránt WEBLECKÉK saját munka. A webhely frissítése és karbantartása folyamatos.


Hangulat Express Partyzenekar

A Hangulat Express Partyzenekar elkötelezett a 60-70-80-es évek magyar, és külföldi közismert RETRO zenei stílusai mellett. Az oldalon letölthető zenékkel, képekkel, bloggal, Facebook eléréssel várják az érdeklődőket. A webhely teljes egészében dinamikus, Drupal 8 tartalomkezelőt használ. A grafikai és technikai megvalósítást a WEBLECKEK végezte.


DÖMSÖD.HU - Dömsöd Nagyközség honlapja

Dömsöd Nagyközségi Önkormányzat hivatalos oldalai. Szerteágazó, és sokrétű portál, rengeteg információval, hivatalos, és közérdekű adattal, tájékoztatóval.

A portál Drupal7 tartalomkezelőt használ, a grafikai sablon átalakítása a Megrendelő kívánságai szerint történt. Az oldalon az egyes rovatokat külön rovatvezetők szerkesztik önállóan, a rendelkezésre álló WISYWIG felület segítségével. Az oldal önálló bloggal, és hirdetési lehetőséggel is rendelkezik.

Fontos szempont volt az oldal tervezésénél az akadálymentes verzió kialakítása, a fogyatékkal élők részére. Ehhez saját felület készült, mely a főoldalról választható. Az oldal naprakészen frissül, fejlesztése, karbantartása szintén folyamatos.


Dömsödi Utánpótlás Sportegyesület

A DUSE hivatalos oldalai, friss hírekkel, írásokkal, fotókkal, hasznos és hivatalos információkkal, letölthető dokumentumokkal. Portál jellegű webhely, amely magába foglalja a sportegyesület több szakosztályának (foci, kézilabda, kajak-kenu) eseményeit, tagjait, munkáját is.

A webhely Drupal 7 tartalomkezelőt használ, grafikai kialakítását és létrehozását a WEBLECKÉK végezte a Megrendelő igényei alapján. Frissítése és karbantartása folyamatos.


MASZOHALO.COM webáruház

Az RJM-Játék Kft. sokrétű, mászóháló készítéssel foglalkozó weboldalai. A webhely webáruház funkciót is tartalmaz; az oldal segítségével játszótéri eszközöket, mászókötelet, játszótéri kiegészítőket lehet vásárolni. Az oldalon prémium minőségű rozsdamentes acél játékokat és kerti eszközöket is forgalmaznak.

A WEBLECKÉK.HU gondozásában elkészült eddigi legnagyobb, és leginkább szerteágazóbb oldal Drupal 7 tartalomkezelőre épült, több automatikus szabályt, kosár funkciót tartalmazó működő e-commerce webshop megoldást használ. A webshop működése, és az oldalak frissítése, karbantartása folyamatos.


JOGDOKTOR.EU

Dr. Salavecz Gábor és Dr Rózsa György ügyvéd urak többnyelvű oldalai. A webhely statikus, elsősorban elérhetőségi és információs jellegű adatokat tartalmaz.

A webhely teljesen reszponzív kialakítású BOOTSRTAP szerkezetet használ, magyar és angol nyelvű. A kialakítás amellett, hogy statikus, korszerű, gyors információkkal szolgál a kínált jogi szolgáltatásokról


Szent Imre Katolikus Általános Iskola, Ráckeve

A Szent Imre Katolikus Iskola a Csepel-Sziget egyetlen katolikus iskolája, Ráckeve központjában, a katolikus templom mellett található. Az intézmény oldalai hosszú évek folyamatos frissítése után dinamikus oldalkezelést és korszerű megjelenést kaptak. Az iskola oldalai Drupal 7 rendszerre készültek, portál jellegű funkciókkal. A webhely fontos feladata az iskola és szülők, diákok közötti kapcsolattartás. Aktuális hírekkel, tudnivalókkal, szülők és gyerekek által egyaránt kedvelt galériával már több éve a WEBLECKÉK gondozásában.


Szigetbecsei Általános Iskola

A Szigetbecsei Általános Iskola hivatalos honlapja. Folyamatosan frissülő hírekkel, dokumentumokkal, információkkal. Az oldal portál szerkezetű, többrétegű menüszerkezettel. A működés a Megrendelő igényei szerint lett kialakítva.

A webhely Drupal 7 tartalomkezelőt használ, többfelhasználós, többszörös hozzáférés-jogosultságú szerkezetű. Frissítése és karbantartása folyamatos.


Elek-Ágh Állatmenhely Alapítvány honlapja

Nagy örömmel készítettem el ezt a honlapot a tököli Elek-Ágh állatmenhelynek, és lakóinak. A webhely célja, hogy minél több magányos kutyus és gazdija találjon egymásra! Köszönöm a bizalmat és a lehetőséget!

A webhely teljesen dinamikus, Drupal 7 CMS rendszert használ. Grafikailag letisztult és áttekinthető felület segíti a könnyű navigációt, WISYWIG felület pedig az esztétikus szerkesztést. A webhely fő része a gazdikereső, melyben fényképes leírások között tudnak válogatni a látogatók. Az oldalak biztonságát CAPTCHA ellenőrzéssel ellátott regisztráció védi.


Dr. Tamási Tamás - fogorvos oldalai

Dr. Tamási Tamás doktor úr Szigetszentmártonban várja pácienseit. Oldalai elsősorban információs jelleggel készültek, a könnyebb tájékoztatás és a könnyű elérhetőség céljából. Az oldal alapvető információkat, árakat tartalmaz, megkönnyíti a kapcsolatfelvételt az orvos és a beteg között.

Az oldal Drupal 7 tartalomkezelőt használ, a WEBLECKÉK gondozásában frissítése és karbantartása folyamatos.


Julia-Glass Üvegművészeti Stúdió

Kovács Júlia Ferenczy Noémi díjas üvegművész és Szilágyi András üvegművész oldalai, csodálatos üvegcsodákkal, ablakokkal, lámpákkal, építészeti és művészeti üvegtárgyakkal, sok fotóval.

A webhely Drupal 7 tartalomkezelőt használ, a grafika testreszabását és a szerkezet kialakítását a Megrendelő kérései alapján a WEBLECKÉK végezte. Az oldal frissítése és karbantartása folyamatos.


Palkó Csárda

A dunavarsányi Palkó Csárda hagyományos magyaros konyhájával és számos szolgáltatásával várja vendégeit az 51-es út szigethalmi elágazásánál.

A honlap egy kis költségvetésű, statikus oldal, alkalmankénti frissítéssel. A grafikai és technikai programozása egyaránt WEBLECKÉK munka.


Retro Kisvendéglő Kiskunlacháza

A Retro Kisvendéglő Kiskunlacházán az 51-es út mentén a MOL kúttal szemben található. Családias hangulattal és változatos ételekkel, akciós lehetőségekkel várják vendégeiket. A webhely grafikai és technikai munkáit a WEBLECKEK végezte. Az oldal időközi frissítéssel, statikusan üzemel, Flash bevezetőt, és fejlécet tartalmaz, XHTML és CSS alapú.


Ráckeve Város Szakorvosi Rendelőintézete

A webhely célja naprakész információ szolgáltatása az intézethez tartozó betegek és hozzátartozók, érdeklődők számára. A rendelési idők, és a legfrissebb információk rendszeresen frissítve érhetők el.
A szerkezeti kialakításokat, frissítéseket és az oldal időszakos karbantartását a WEBLECKEK végzi. Az oldal teljesen dinamikus, Wordpress tartalomkezelő rendszert használ, több adminisztrátori hozzáféréssel, az intézeten belülről frissíthető.


MUZSKER autósbolt

A MUZSKER Autósbolt Dömsödön a Thököly utcában várja vásárlóit! Fő profilként tehergépjárművek- és mezőgazdasági gépek alkatrészeinek értékesítésével foglalkozik, de változatos személygépkocsi alkatrész és szerszám kínálattal is rendelkezik.

Az oldal Drupal 7 tartalomkezelőt használ, frissítése a Megrendelő által történik, karbantartását a WEBLECKÉK végzi.


Stark Ferenc - zenész

Stark Ferenc zeneszerző, előadóművész, billentyűs, harmonikás. A legendás Color és Pax együttes tagja. Dalaival a mai napig találkozhatunk a rádióban és a televízióban. Bemutatkozó anyagát Komár László ajánlja minden érdeklődő figyelmébe. Oldalai a történelmi fotók mellett nagy mennyiségű letölthető zenét tartalmaznak mp3 és video formátumban is. A webhely teljes egészében a WEBLECKEK munkája, XHTML és CSS alapú, időközi frissítéssel.


Horváth János "Matyi" - zenész

Horváth János profi zenész, bárzongorista sok-sok dallal, jazzes hangzásvilággal, professzionális szakmai tudással. Zenei ízelítőjében hallgathatunk igényes zongoramuzsikát éppúgy, mint modern, vagy mulatós slágereket. Szolgáltatásai közé tartozik esküvők, rendezvények zeneszolgáltatása, zenei alapok készítése. Weboldala teljes egészében a WEBLECKEK munkája, XHTML és CSS alapú, időközi frissítéssel.


Hangulat Duó

A Ráckeve környéki együttes esküvők, zenés rendezvények kedvelt szolgáltatója helyi, és országos viszonylatban is. Zenei világukban jól megfér egymás mellett az igényes tánczene, a nosztalgia, a rock, vagy akár a country is. Oldalaik XHTML és CSS alapúak, folyamatos frissítéssel. A webhely grafikai, és technikai megoldásait A WEBLECKEK készítette.

Az oldalt karbantartja: WEBLECKEK.HU © 2010-2017. Minden jog fenntartva!