Jelenlegi hely

REFERENCIÁK


DÖMSÖD.HU - Dömsöd Nagyközség honlapja

Dömsöd Nagyközségi Önkormányzat hivatalos oldalai. Szerteágazó, és sokrétű portál, rengeteg információval, hivatalos, és közérdekű adattal, tájékoztatóval.

A portál Drupal7 tartalomkezelőt használ, a grafikai sablon átalakítása a Megrendelő kívánságai szerint történt. Az oldalon az egyes rovatokat külön rovatvezetők szerkesztik önállóan, a rendelkezésre álló WISYWIG felület segítségével. Az oldal önálló bloggal, és hirdetési lehetőséggel is rendelkezik.

Fontos szempont volt az oldal tervezésénél az akadálymentes verzió kialakítása, a fogyatékkal élők részére. Ehhez saját felület készült, mely a főoldalról választható. Az oldal naprakészen frissül, fejlesztése, karbantartása szintén folyamatos.


PALKÓ CSÁRDA

A dunavarsányi Palkó Csárda hagyományos magyaros konyhájával és számos szolgáltatásával várja vendégeit az 51-es út szigethalmi elágazásánál.

A honlap egy kis költségvetésű, statikus oldal, alkalmankénti frissítéssel. A grafikai és technikai programozása egyaránt WEBLECKÉK munka.


Elek-Ágh Állatmenhely Alapítvány honlapja

Nagy örömmel készítettem el ezt a honlapot a tököli Elek-Ágh állatmenhelynek, és lakóinak. A webhely célja, hogy minél több magányos kutyus és gazdija találjon egymásra! Köszönöm a bizalmat és a lehetőséget!

A webhely teljesen dinamikus, Drupal 7 CMS rendszert használ. Grafikailag letisztult és áttekinthető felület segíti a könnyű navigációt, WISYWIG felület pedig az esztétikus szerkesztést. A webhely fő része a gazdikereső, melyben fényképes leírások között tudnak válogatni a látogatók. Az oldalak biztonságát CAPTCHA ellenőrzéssel ellátott regisztráció védi.


Ráckeve Város Szakorvosi Rendelőintézete

A webhely célja naprakész információ szolgáltatása az intézethez tartozó betegek és hozzátartozók, érdeklődők számára. A rendelési idők, és a legfrissebb információk rendszeresen frissítve érhetők el.
A szerkezeti kialakításokat, frissítéseket és az oldal karbantartását a WEBLECKEK végzi. Az oldal teljesen dinamikus, Wordpress tartalomkezelő rendszert használ, több adminisztrátori hozzáféréssel, az intézeten belülről frissíthető.


Kresz Suli - közlekedésről fiataloknak

A Kresz Suli program a fiatalok helyes közlekedésre oktatását, a közlekedési szabályok megismerését és betartását tűzte ki céljául - elsősorban gyermekek számára. Számos szolgáltatásuk között mobil kresz park kialakítás, és gyermek-kresz rendezvények szervezése is szerepelnek. A webhely fotókkal, segédanyagokkal és kresz információkkal várja iskolák, óvodák, cégek és önkormányzatok érdeklődését. A grafikai terv és szerkezet a megrendelő egyéni igényei és tervezése alapján készült, a WEBLECKÉK gondozásában. Az oldal időközi frissítéssel, statikusan üzemel, XHTML és CSS alapú.

Rólunk mondták:
Imrével maximális megelégedésünkre dolgoztunk már együtt több weboldal elkészítésében. Nagyon sokrétű feladatot oldott meg, mind grafikai, mind tartalmi szempontból. A weboldalak között volt műszaki tartalmú, és egy általános iskola alsó tagozatos osztályának honlapja is. A végeredmény minden esetben látványos, szép kivitelű, de egyszerű, jól áttekinthető oldal. A felmerülő igények pontosan, határidőre teljesítésre kerülnek. Referenciaként weboldalunk megtekintését ajánlom.Szabó Regina
KRESZ-SULI-HU


HANGULAT EXPRESS zene esküvőre és rendezvényre

Az oldal a Hangulat Duó hármas formációjának bemutatkozó lapja, letölthető zenékkel, képekkel, bloggal, fórum lehetőséggel, Facebook eléréssel. A webhely teljes egészében dinamikus, Drupal tartalomkezelőt használ. A grafikai és technikai megvalósítást a WEBLECKEK végezte.


BEBE ANGOL - Játszva, dalolva angolul

A BEBE ANGOL Egy kedves és nagyon hasznos oldal. Tulajdonosa évek óta tart játékos angol nyelvű foglalkozásokat egészen kicsiknek és szüleiknek. Az oldalon hasznos tippeket olvashatunk, illetve betekintést nyerhetünk a már működő közösségek munkájába. Az oldal teljesen dinamikus, Drupal tartalomkezelő rendszert használ. Grafikai, és technikai megvalósítását - a megrendelő elképzelése alapján - a WEBLECKEK végezte. A webhely támogatja a közösségi munkát, blog, és hozzászólás lehetőséggel, interaktív elemekkel.


MENŐFÓLIA - biztonsági és dekorációs fóliázás

A MENOFOLIA épületek, gépjárművek biztonsági, és dekorációs fóliázásával foglalkozik. Vállalják épületek és gépjárművek hő- és betörésvédelmét, illetve különféle dekorációs feladatokat is. Szolgáltatásaik közé tartozik még autók biztonsági gravírozása is. Oldalaik grafikai, és technikai megvalósítását - a megrendelő elképzelése alapján - a WEBLECKEK végezte. A webhely teljes egészében XHTML és CSS alapú, időközi frissítéssel.


Stark Ferenc - zenész

Stark Ferenc zeneszerző, előadóművész, billentyűs, harmonikás. A legendás Color és Pax együttes tagja. Dalaival a mai napig találkozhatunk a rádióban és a televízióban. Bemutatkozó anyagát Komár László ajánlja minden érdeklődő figyelmébe. Oldalai a történelmi fotók mellett nagy mennyiségű letölthető zenét tartalmaznak mp3 és video formátumban is. A webhely teljes egészében a WEBLECKEK munkája, XHTML és CSS alapú, időközi frissítéssel.


Horváth János "Matyi" - zenész

Horváth János profi zenész, bárzongorista sok-sok dallal, jazzes hangzásvilággal, professzionális szakmai tudással. Zenei ízelítőjében hallgathatunk igényes zongoramuzsikát éppúgy, mint modern, vagy mulatós slágereket. Szolgáltatásai közé tartozik esküvők, rendezvények zeneszolgáltatása, zenei alapok készítése. Weboldala teljes egészében a WEBLECKEK munkája, XHTML és CSS alapú, időközi frissítéssel.


Hangulat Duó

A Ráckeve környéki együttes esküvők, zenés rendezvények kedvelt szolgáltatója helyi, és országos viszonylatban is. Zenei világukban jól megfér egymás mellett az igényes tánczene, a nosztalgia, a rock, vagy éppen a mulatós zene. Oldalaik XHTML és CSS alapúak, folyamatos frissítéssel. A webhely grafikai, és technikai megoldásait A WEBLECKEK készítette.


Retro Kisvendéglő Kiskunlacháza

A Retro Kisvendéglő Kiskunlacházán az 51-es út mentén a MOL kúttal szemben található. Családias hangulattal és változatos ételekkel, akciós lehetőségekkel várják vendégeiket. A webhely grafikai és technikai munkáit a WEBLECKEK végezte. Az oldal időközi frissítéssel, statikusan üzemel, Flash bevezetőt, és fejlécet tartalmaz, XHTML és CSS alapú.


Szent Imre Katolikus Általános Iskola, Ráckeve

A Szent Imre Katolikus Iskola a Csepel-Sziget egyetlen katolikus iskolája, Ráckeve központjában, a katolikus templom mellett található. Az intézmény oldalai folyamatos frissítéssel működnek. A webhely fontos feladata az iskola és szülők, diákok közötti kapcsolattartás. Aktuális hírekkel, tudnivalókkal, szülők és gyerekek által egyaránt kedvelt galériával már több éve a WEBLECKÉK gondozásában.

Az oldalt karbantartja: WEBLECKEK.HU © 2010-2017. Minden jog fenntartva!